Depilacija

Profesionalna storitev za vas.

Nič več britja na dva dni, nič več pikanja takoj naslednji dan in nič več občutljive kože po britju. Dva dni pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, saj s tem omogočimo, da se manjše vraščene dlačice med depilacijo odstranijo. Za nosečnice in občutljive predele vam vsekakor predlagamo Lycon depilacijo.

Izvajamo dve tehniki depiliranja:
  1. S trakom in vosek z valjčkom: Topel vosek nanesemo na kožo in nanj položimo trak. Dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok in trebuha.
  2. Z nizkotemperaturnim voskom brez traku, Lycon depilacija:
    Zagotavljamo vrhunske rezultate, do 70 odstotkov manj bolečo depilacijo, odstranimo dlake dolge komaj 1 mm, omogočen je nanos voska po isti površini tudi od 5 do 6 krat in pri tem nikoli ne poškodujejo povrhnjice, ter ob tem povzročijo le zanemarljivo rdečico. Prav tako ima sistem voskanja LYCON najvišje higienske standarde. Depilacija intimnih predelov se obvezno opravlja z rokavicami, pri vsakem nanosu voska pa uporabimo novo leseno lopatico. Tehnika se uporablja na občutljivejših predelih kože na telesu (bikini, pazduha, obraz, hrbet in prsni koš).

 

Za najboljše rezultate priporočamo:

  • dan pred depilacijo naredite mehanski piling predela, ki ga želite depilirati,
  • dolžina dlak mora biti od 0,5 do 1 cm oz. približno 10 dni po britju,
  • koža mora biti čista in suha – prepotena in pregreta koža ne dopušča kvalitetne izvedbe depilacije,
  • na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami.