Revolucija za vaše trepalnice – InLei® Lash Filler

nasveti za nego kože pozimi

Revolucija za vaše trepalnice – InLei® Lash Filler

Najbolj estetsko je poudarjanje naravne lepote. In kako lahko bolje poudariš svoj pogled kot z zdravimi, sijočimi in privlačnimi trepalnicami? InLei® Lash Filler, inovativni izdelek na področju “Lash Lift-a”, predstavlja revolucijo za tiste, ki si želite naravno lepih trepalnic brez potrebe po podaljševanju.

InLei® Lash Filler tretma predstavlja izjemno priljubljeno storitev v kozmetičnem svetu, ki postaja iz dneva v dan bolj iskana. Gre za prelomnico v tehniki vihanja in dviganja trepalnic, znanem kot Lash Lift. Ena izmed posebnosti je Filler 3, ki ne le dvigne trepalnice, temveč jih tudi nahrani. Filler 3 prodre v čebulico trepalnic, pospešuje njihovo rast in povečuje gostoto trepalnic. Rezultat tega tretmaja je dolgotrajen dvig trepalnic, ki so po končanem postopku videti izjemno privlačne. Klinično dokazano je, da InLei® Filler prodre v dlačice, jih odebeli in jim po ponovitvah tretmaja povprečno poveča debelino za do 24%.

Lash Filler tako presega običajno keratinsko vihanje trepalnic. S to inovativno tehniko ne bo več potrebna uporaba serumov za spodbujanje rasti trepalnic – je torej popolna rešitev za tiste, ki želijo osupljiv videz naravnih trepalnic in hkrati uživati v njihovi dolgotrajni lepoti.

Pri InLei®-ju se osredotočajo na uporabo preverjenih, blagih in neškodljivih izdelkov.

Inovacija tega tretmaja postaja vse bolj priljubljena tudi med moškimi, ki si želijo izboljšati videz svojih naravnih trepalnic, še posebej, če te rastejo navzdol.

Po tretmaju so trepalnice zavihane, polne sijaja, zdrave, svilnate in mehke na otip. Tretma je odlična alternativa podaljšanim trepalnicam, še posebej za stranke s krhkimi in suhimi naravnimi trepalnicami, saj jih bo Lash Filler nahranil, negoval in obnovil.

Katerim strankam je tretma InLei Lash Filler namenjen?
  • Naravne trepalnice rastejo naravnost ali navzdol.
  • Trepalnice rastejo neenakomerno in v različnih smereh.
  • Imajo suhe in krhke naravne trepalnice, ki jih je potrebno obnoviti, hraniti in negovati.
  • Imajo zelo tanke trepalnice, ki potrebujejo InLei® Lash Filler za povečanje debeline.
  • Imajo dolge in toge trepalnice, ki potrebujejo boost za bolj živahen in svilnat videz.
  • Želijo narediti premor s postopkom podaljševanja trepalnic.
  • So alergične na lepilo za podaljševanje trepalnic.

InLei® Lash Filler je tako popolna rešitev za vse, ki si želijo osupljiv pogled z naravnimi, polnimi in zdravimi trepalnicami.