30 min tretmaja je enako kot 30.000 trebušnjakov ali več kot 8 ur intenzivnega treninga.
EMS pomeni visoko intenzivno fokusirano elektromagnetno tehnologijo.

Oblikovanje telesa na višji ravni!

Novost v našem salonu je EMS inovativna naprava s katero lahko vplivamo na oblikovanje postave s pomočjo elektromagnetnih stimulacij. Uporabljena je tehnologija Tesla in RF tehnologija, ki v  ročniku  omogoča hitrejše globinsko ogrevanje mišic za dodatno topljenje maščobnih celic.

Kaj je HIFEM/EMS?

HIFEM/EMS pomeni visoko intenzivno fokusirano elektromagnetno tehnologijo. Uporablja močno, a neškodljivo obliko elektromagnetne stimulacije za krčenje mišic na ciljnem področju, katera doseže globino do 8cm.
Magnetna polja ustvarjajo električne tokove, ki se prenašajo v mišice, poveča se krčenje mišič in posledično vpliva na lipolizo. Krči in zateguje mišice, tako da izgoreva maščobo in preoblikuje tretiran del telesa. Idealen je tudi za odpravo tistega trdovratnega centimetra maščobe na trebuhu, ki noče in noče stran.
HIFEM doseže poseben razpon frekvenc, ki ne omogoča sprostitve mišic med dvema zaporednima stimulacijama, mišica pa mora ostati v zakrčenem stanju več sekund.

Indikacije:

  • zmanjšanje maščobnega tkiva,
  • povečanja mišične mase,
  • zmanjšanja diastaze na trebuhu.
Z elektromagnetno stimulacijo povzročimo supramaksimalne mišične kontrakcije, ki jih ni mogoče doseči z vadbo. Ko je mišica izpostavljena tem močnim kontrakcijam, se je prisiljena prilagoditi. Mišica začne preoblikovati svojo notranjo strukturo z množenjem vlaken in njihovo rastjo.
Povprečno je potrebnih 6 tretmajev, 2x tedensko po 30 minut.