Čas je, da pozornost nameniš sebi – Vela Slim III

nasveti za nego kože pozimi

Čas je, da pozornost nameniš sebi – Vela Slim III

V današnjem hitrem tempu življenja, kjer skrb za svoje telo postaja vse pomembnejša, je Vela Slim III postavil nove standarde v neinvazivnem pristopu k oblikovanju telesa in izboljšanju tonusa kože. S kombinacijo petih naprednih tehnologij, ta aparat ponuja edinstveno terapevtsko izkušnjo, ki omogoča odpravljanje trdovratnega celulita, zmanjšanje obsega telesa, izboljšanje tonusa in napetosti kože ter še mnogo več.

1. Bipolarna radiofrekvenca: povečajte lepoto vaše kože od znotraj

Bipolarna radiofrekvenca segreva podkožje od 10 do 15 mm v globino, izboljšuje pretok krvi in kisika, pospešuje presnovo maščobnih oblog ter spodbuja tvorbo fibroblastov, kolagena in elastina. S tem postopkom se koža vidno izboljša in postane bolj napeta, hkrati pa se krepita vezivno tkivo, kar zagotavlja dolgoročne rezultate.

2. LED tehnologija: osvežitev in pomlajevanje kože

Svetlobna terapija s pomočjo LED tehnologije je varna in učinkovita metoda za stimulacijo proizvodnje kolagena in elastina v globokih podkožnih tkivih. Rezultat je omehčanje drobnih linij in gubic, regeneracija utrujene kože ter povečana prekrvavitev in limfni pretok. S tem se učinkovito odpravlja celulit, telo pa dobi novo obliko.

3. Masažni valjčki: globinska masaža za sprostitev in odpravo maščobnega tkiva

Masažni valjčki ne le sproščajo napetost v mišicah, ampak tudi pospešujejo odtekanje medcelične tekočine skozi limfni sistem. To zmanjšuje edeme, izboljšuje tonus kože ter razbija nakopičeno maščobno tkivo. S tem se doseže boljša oblika telesa in izboljša se celotna tekstura kože.

4. Vakuum: izboljšajte prekrvavitev in pospešite limfni pretok

Ustvarjanje podtlaka s pomočjo vakuumskih tehnik razširi kapilare v podkožju, izboljšuje prekrvavitev in pospešuje pretok limfe. Posledično se poveča izmenjava snovi med celicami, krepita se žilni sistem, in spodbuja nastajanje kolagena ter elastina.

5. Infrardeča Svetloba: spodbudite mikrocirkulacijo in izboljšajte metabolizem

Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, kar izboljšuje mikrocirkulacijo in povečuje izkoristek lokalnega metabolizma. S tem se pospeši izločanje trigliceridov, presnova maščobnih kislin pa se optimizira. Rezultat je zmanjšanje zastajanja vode v telesu, kar dodatno izboljša obliko telesa.

6. Revolucionarni rezultati: odpravite celulit, preoblikujte telo in ohranite mlado kožo

Z uporabo Vela Slim III aparata dosegate ne samo odpravo trdovratnega celulita, temveč tudi zmanjšanje obsega telesa, izboljšanje tonusa in napetosti kože, ter oblikovanje postave. Poleg tega je učinkovit tudi pri negi obraza, zmanjšuje gube, podočnjake ter pomaga zmanjšati podbradek. Tehnologije, ki jih uporablja Vela Slim III, so preizkušene in prinašajo odlične rezultate. Neinvazivni pristop omogoča dolgotrajne učinke.

Privošči svojemu telesu in koži, da zasijeta v najlepši podobi!