Lycon depilacija: Vrhunsko doživetje odstranjevanja dlačic

nasveti za nego kože pozimi

Lycon depilacija: Vrhunsko doživetje odstranjevanja dlačic

LYCON je bil leta 1978 ustanovljen v Avstraliji s strani priznane lepotne terapevtke Lydije Jordane. Njihovi voski so postali sinonim za kakovost in učinkovitost ter se danes uporabljajo v številnih prestižnih kozmetičnih salonih v več kot 57 državah po svetu.

Lydia je odraščala v družini, kjer je kozmetične izdelke razvijal njen oče, spoštovani kemik na področju kozmetike. Že od mladih let je bila Lydia navdušena nad kozmetičnimi eksperimenti svojega očeta. Ko se je leta 1964 preselila v Avstralijo, je hitro opazila, da imajo dekleta v razredu gladke noge. Odločila se je, da tudi sama želi imeti tako gladko kožo, zato je začela eksperimentirati z različnimi metodami odstranjevanja dlačic, pri čemer jo je najbolj navdušil vosek.

Eksperiment, ki se ga je lotila na skrivaj v domači kuhinji, je za Llydio Jordane, ustanoviteljico in direktorico LYCON Cosmetics, postal preroški pohod na kozmetično industrijo.

Zakaj izbrati Lycon?

Lycon depilacija je postala sinonim za vrhunsko kakovost in učinkovitost pri odstranjevanju neželenih dlačic. Vosek je izdelan iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov ter obogaten z aromatičnimi sestavinami, tako ponuja edinstveno izkušnjo, ki združuje nežnost, učinkovitost in udobje.

Glavna prednost Lycon voska je njegova sposobnost, da učinkovito odstrani tudi najbolj trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter. Pri tem pa zagotavlja do 70% manj bolečine v primerjavi z drugimi metodami depilacije. Njegova nizka delovna temperatura omogoča nežno in blagodejno delovanje na kožo, kar posledično prinaša prijetno izkušnjo tako za kozmetičarke kot tudi za stranke, tudi na najbolj občutljivih delih telesa.

Poleg tega Lycon voski ne povzročajo pigmentacij ali draženja kože, kar je še ena od mnogih prednosti, ki jih prinašajo. Njihova prilagodljivost različnim tipom kože in dlačic omogoča popolno prilagoditev tretmaja posameznikovim potrebam in željam.

Paleta Lycon voskov vključuje tople voske, voske za odstranjevanje s trakovi ter enkratne voske Lycojet, ki so obogateni s širokim naborom losjonov za pred in po depilaciji. Skrbno oblikovana linija negovalne kozmetike Lycon Spa Specialist Body Care pa omogoča strankam ustrezno nego tudi doma, med obiski salona.

Lycon depilacija je postala nepogrešljiv del salonskih tretmajev po vsem svetu, saj zagotavlja vedno gladko in negovano kožo brez neželenih dlačic. Njegova zanesljivost in učinkovitost mu dajeta ugled, ki ga le redki dosežejo.

Po vseh izkušnjah in uporabi lahko z gotovostjo trdimo, da Lycon voski upravičeno nosijo svoj slogan – vosek, za katerega se je vedno sleči. Z njihovo uporabo lahko stranke in saloni pričakujejo le najboljše rezultate ter popolno zadovoljstvo.

Prednosti voska Lycon:
 • Učinkovitost: Lycon vosek zagotavlja temeljito odstranjevanje neželenih dlačic, vključno z najbolj trdovratnimi, že pri dolžini 1 milimeter.
 • Nizka temperatura: Vosek ima nizko delovno temperaturo, kar zmanjšuje nelagodje in draženje kože ter omogoča udobno izkušnjo depilacije.
 • Nežnost: vosek je izjemno nežen do kože, saj vsebuje najboljše naravne sestavine in čutne aroma-terapevtske dodatke, ki kožo negujejo in pomirjajo.
 • Manj bolečine: Zagotavlja do 70% manj bolečine v primerjavi z drugimi metodami depilacije.
 • Dolgotrajni rezultati: Dlačice po uporabi Lycon voska ponovno zrastejo počasneje in so tanjše ter mehkejše.
 • Prilagodljivost: Različne vrste Lycon voskov so prilagojene različnim tipom kože in dlačic, kar omogoča individualno prilagajanje tretmaja.
 • Brez draženja kože: Ne povzroča pigmentacij ali draženja kože, kar je še posebej pomembno za občutljivejše stranke.
 • Trajnost: Na istem mestu je mogoče vosek uporabiti večkrat, ne da bi poškodovali kožo.
 • Raznolikost: Lycon ponuja široko paleto voskov različnih barv in dišav, vsak namenjen določenemu tipu kože in dolžini dlačic.
 • Stalna inovacija: Lycon nenehno izboljšuje svoje izdelke z najnovejšimi znanstvenimi dognanji in najsodobnejšimi proizvodnimi postopki, kar zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost.
 • Etičnost: Lycon izdelki niso testirani na živalih, kar zagotavlja spoštovanje do živali in okolja.

Voski LYCON v lepotni industriji že vrsto let veljajo za crème de la crème med voski in so prva izbira najboljših salonov v številnih državah sveta. Narejeni so iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami, tako voski LYCON zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživajo neprimerljiv ugled.

Certifikat LYCON MASTER salon je poseben certifikat, ki ga lahko pridobi le certificiran LYCON salon, če dosega posebne pogoje. Certifikat LYCON MASTER salon je zagotovilo za najvišjo kakovost izvedbe storitev in visoke higienske standarde.

Kozmetika Felice je eden izmed certificiranih Lycon Masters Salonov.

Tags:
,