Storitve

Privoščite si čas zase.

DIODNI LASER, tehnologije ALMA Titanium Soprano

Vrhunski DIODNI laser s tehnologijo najsodobnejšega laserja ALMA, Titanium Soprano (1064,808,755 nm) za odstranjevanje dlak.

Laser združuje najboljše lastnosti posameznih laserjev na tržišču s ciljem, da kar najbolj učinkovito odstrani dlake na vašem telesu.

Tehnologija dopušča krajše, a močnejše laserske pulze – za uporabnika pa to pomeni vidne rezultate že po prvem tretmaju, hkrati pa tudi časovno krajše tretmaje.

Preberi več...

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna tehnika anticelulitne masaže, ki se izvaja s posebej oblikovanimi valerji. Bistvo te masaže je stimulacija limfne drenaže, ki je pomemben korak v boji proti trdovratnemu celulitu.  Z maderoterapijo dosežemo razstrupljanje telesa in sprostimo napotost celega telesa. Priporočamo jo vsem, ki se želijo znebiti celulita na stegnih, bokih, trebuhu, ledvenemu delu in viseče kože na nadlahti.

Preberi več...

Depilacija

Nič več britja na dva dni, nič več pikanja takoj naslednji dan in nič več občutljive kože po britju. Dva dni pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, saj s tem omogočimo, da se manjše vraščene dlačice med depilacijo odstranijo. Za nosečnice in občutljive predele vam vsekakor predlagamo Lycon depilacijo.

Izvajamo dve tehniki depiliranja:
1. S trakom in vosek z valjčkom.
2. Z nizkotemperaturnim voskom brez traku, Lycon depilacija.

Preberi več

Vela Slim III

NOVO
Najnaprednejsa neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva, izboljšanje tonusa in napetosti kože, odstranjevanje celulita in stimulacija limfnega sistema, ki preprečuje zastajanje vode v telesu. Omogoča odpravljanje trdovratnega celulita na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

Preberi več...

Oblikovanje telesa

S tretmaji oblikovanja telesa  zmanjšujmo volumen maščobnih oblog in celulit. Namenjeni so vsem, ki: bi radi učvrstili svojo kožo, si želijo zmanjšati obseg bokov, trebuha, stegen in zadnjice, si želijo znebiti viseče kože na nadlahti, si želijo zmanjšati celulit, si želijo izboljšati svojo postavo, si želijo izboljšati samopodobo in dvigniti samozavest, si želijo telo oblikovati z varnim in nebolečim posegom.

Preberi več...

Nega rok

Ker ljudje radi gledamo pod prste, lahko rečemo, da so naše roke poleg obraza najbolj izpostavljen del telesa. Naj ljudje opazijo na vaših rokah negovano kožo in lepe nohte. Pri manikuri je osnovno pravilo, da morajo biti nohti vedno zaščiteni z vseh strani. S tem preprečimo, da bi vlaga prihajala do nohta, ker bi s tem lahko postal suh, se poškodoval ali pa se začel cepiti.

Preberi več...

Nega obraza

Nega obraza je zelo pomembna za lepo kožo. Z njo omilimo gubice, jo nahranimo, sčistimo odmrlih celic, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj.  Nega obraza vpliva na sprostitev in umiritev celotnega telesa. Uporabljamo priznano kozmetiko Biodroga, ki jo prilagodimo tipu vaše kože.

Preberi več...

Nega nog

Noge nas nosijo celo življenje in včasih so nas primorane nositi tudi v nepravilni obutvi, prenesti nesreče, udarce.. . Zato si zaslužijo več nege in pozornosti. S skrbnostjo se lahko vsak človek izogne bolečim stopalom, kar ugodno vpliva na počutje celotnega telesa.

Preberi več...

Nohtna protetika

 

Nohtna protetika – namestitev umetne nohtne plošče, ki je po izgledu podobna naravnemu nohtu. Gre za neboleč poseg, ki ima estetske in terapevtske učinke.
Uporabljamo kakovostno, dvokomponentno, antimikotično maso Unguisan, ki je bila razvita v Nemčiji, leta 1954.

Preberi več...

Podofix sponka

 

Zdravljenje vraščenega nohta s podofix sponko se uporablja za korekcijo vraščenih in deformiranih nohtov. Podofix sponka ostane na nohtu od dva tedna do šest tednov, nato pa se nadomesti z novo, vse dokler se ne doseže želeni rezultat zdravljenja.

Preberi več...