Depilacija

Profesionalna storitev za vas.

Nič več britja na dva dni, nič več pikanja takoj naslednji dan in nič več občutljive kože po britju. Dva dni pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, saj s tem omogočimo, da se manjše vraščene dlačice med depilacijo odstranijo. Za nosečnice in občutljive predele vam vsekakor predlagamo Lycon depilacijo.

Izvajamo dve tehniki depiliranja:

1. Vosek z valjčkom in trakovi:

Topel vosek nanesemo na kožo in nanj položimo trak. Dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok in trebuha.

 

2. Z nizkotemperaturnim voskom brez traka, Lycon depilacija:

Zagotavljamo vrhunske rezultate, do 70% manjše depilacije, odstranimo dlake dolge tudi že 1 mm. Omogočen je nanos voska po isti površini tudi od 5 do 6 krat in pri tem nikoli ne poškodujejo površine, ter ob tem povzročajo le zanemarljivo rdečeco. Prav tako ima sistem voskanja LYCON najvišje higienske standarde. Depilacija intimnih predelov se izvaja obvezno z rokavicami, pri vsakem nanosu voska pa uporabimo novo leseno lopatico. Tehnika se uporablja na občutljivejših predelih kože na telesu (obraz, pazduhe, brazilska depilacija)

 

Za najboljše rezultate priporočamo:

  • dan pred depilacijo naredite mehanski piling predel, ki ga želite depilirati,
  • dolžina dlak mora biti od 0,5 do 1 cm oz. približno 10 dni po britju,
  • koža mora biti čista in suha – prepotena in pregreta koža ne dopušča kakovostne izvedbe depilacije,
  • na dan depilacije se izognete mazanju z olji, losjoni in kremami.

 

 

Če želite trajno gladko kožo, vam za dolgotrajne rezultate priporočamo epilacijo z diodnim laserjem.