Nega nog

Z redno nego – lahkih nog naokrog.

Noge nas nosijo celo življenje in včasih so nas primorane nositi tudi v nepravilni obutvi, prenesti razne pritiske, udarce, itd. Zato si zaslužijo več nege in pozornosti. S skrbnostjo se lahko vsak človek izogne ​​bolečemu stopalu, kar ugodno vpliva na počutje celotnega telesa.

Občutki po pedikuri so lažje noge, brez bolečin, prijetne na otip in pogled.

V našem kozmetičnem salonu se vsak korak, dobesedno, šteje k popolni negi vaših stopal. Naša ekipa predanih strokovnjakov se trudi ustvariti izkušnjo, ki bo vašim stopalom povrnila vitalnost, lepoto in udobje. Strokovni pedikerji v salonu imajo izkušnje in znanje o pravilnem negi stopal. Sledimo strogim higienskim standardom.

 

Izvajamo estetsko pedikuro , kjer vam na koncu nohte nalakiramo s permanentnim lakom, vaša stopala pa izgleda lepo in urejeno.

 

Če imate kakršne koli posebne težave s stopali , kot so kurja očesa, vraščeni, zadebeljeni nohti ali suha koža , vam ponudimo posebno nego in nasvete za nadaljnje nego doma.

 

Negujemo tudi diabetična stopala.

 

Uživajte v negi stopal brez nepotrebnih skrbi.

 

Strankam, ki ne morejo obiskati kozmetičnega salona,​težko hodijo, nimajo prevoza, so nepremične ali kako drugače ovirane, pridemo tudi na dom .